Mobile

„Теодосија Паунов“ 111, Кочани

Пон - Пет: 8:00 - 16:00

Имате прашања?

+389 (0) 70 363 905

Посетете нè:

„Тодосија Паунов“ 111, Кочани

Работно Време:

Пон - Пет: 8:00 - 16:00

  • Осигурување од автомобилска одговорност, потребно е за регистрација на возилото. Каско осигурување со кое обезбедувате покритие на сопственото моторно возило без да се грижите кој е причинител на штетата. „Зелен картон“ е услов за влез со моторно возило во друга држава.

  • За полесно да се справите со неизвесните ситуации препорачуваме  осигурување од незгода. Вашето патување побезбедно и без стрес со квалитетно Патничко осигурување. Со полисата за доброволното приватно здравствено осигурување за подобра здравствена заштита. 

  • Домот претставува животна инвестиција и за да го заштитите и да ја зачувате сигурноста препорачуваме да поседувате Домаќинско осигурување. Со полиса за осигурување на машини од кршење ќе обезбедите брзо вклучување на машините во работниот процес по настанатата штета. 

  • Осигурување од автомобилска одговорност, потребно е за регистрација на возилото. Каско осигурување со кое обезбедувате покритие на сопственото моторно возило без да се грижите кој е причинител на штетата. „Зелен картон“ е услов за влез со моторно возило во друга држава.

  • За полесно да се справите со неизвесните ситуации препорачуваме  осигурување од незгода. Вашето патување побезбедно и без стрес со квалитетно Патничко осигурување. Со полисата за доброволното приватно здравствено осигурување за подобра здравствена заштита. 

  • Домот претставува животна инвестиција и за да го заштитите и да ја зачувате сигурноста препорачуваме да поседувате Домаќинско осигурување. Со полиса за осигурување на машини од кршење ќе обезбедите брзо вклучување на машините во работниот процес по настанатата штета. 

0 +

Зошто да не одберете нас

На нашите клиенти им нудиме најдобри услови за осигурување

Затоа што сме осигурителна компанија која навистина се грижи. Задоволни клиенти е нашата долгорочна мисија.

Посветен Персонал

Искусен и високо стручен персонал кој ќе Ви помогне да го добиете вистинското осигурување за Вас.

24/7 Поддршка

Секогаш се трудиме на нашите клиенти да им ја обезбедиме најдобрата поддршка.

Посветен Персонал

Искусен и високо стручен персонал кој ќе Ви помогне да го добиете вистинското осигурување за Вас.

24/7 Поддршка

Секогаш се трудиме на нашите клиенти да им ја обезбедиме најдобрата поддршка.

Осигурувања кои ги нудиме

Наша грижа е вашиот мирен сон

Mobile.mk е независна осигурителна компанија која ги нуди едни од најповолните можности за осигурување во целата држава. Нашите осигурителни агенти, во соработка со најдобрите национални осигурителни друштва, се во можност да Ви понудат полиси за осигурување на возила, осигурување лица и полиси за осигурување на имот, по најпристапни цени и услови.

Возила

За Ваше безбедно учество со сообраќајот Ви нудиме полиси за осигурување од Автомобилска одговорност,  Каско осигурување, Зелен картон како и полиса за Помош на пат.

Лица

Никогаш не знаеме кој е следниот немил настан во животот! Што не чека дома, на работа, на пат кон училиштетo … За полесно справување со незгодите  Ви нудиме осигурителна полиса.

Имот

Домот претставува животна инвестиција и за да го заштитите и да ја зачувате сигурноста препорачуваме да поседувате една од најважните полиси, домаќинско осигурување.

Осигурувања кои ги нудиме

Наша грижа е вашиот мирен сон

Mobile.mk е независна осигурителна компанија која ги нуди едни од најповолните можности за осигурување во целата држава. Нашите осигурителни агенти, во соработка со најдобрите национални осигурителни друштва, се во можност да Ви понудат полиси за осигурување на возила, осигурување лица и полиси за осигурување на имот, по најпристапни цени и услови.

Возила

За Ваше безбедно учество со сообраќајот Ви нудиме полиси за осигурување од Автомобилска одговорност,  Каско осигурување, Зелен картон како и полиса за Помош на пат.

Лица

Никогаш не знаеме кој е следниот немил настан во животот! Што не чека дома, на работа, на пат кон училиштетo … За полесно справување со незгодите  Ви нудиме осигурителна полиса.

Имот

Домот претставува животна инвестиција и за да го заштитите и да ја зачувате сигурноста препорачуваме да поседувате една од најважните полиси, домаќинско осигурување.

Имате прашање? Со задоволство ќе Ви одговориме!

+ 389 (0) 70 363 905

Имате прашање?
Со задоволство ќе Ви одговориме!

+ 389 (0) 70 363 905

Контактирајте не

побарајте понуда за осигурување според вашите потреби

  • Возила
  • Лица
  • Имот

Осигурување возила

Avtoodgovornost
Вид на Осигурување

Осигурување лица

Lica
Вид на Осигурување

Осигурување Имот

Imot
Вид на Осигурување