Патничко Осигурување

Патничко Осигурување

Без оглед дали планирате опуштен семеен одмор на најблиската планина или авантура низ потопли далечни краишта, еден едноставен чекор ќе го направи Вашето патување побезбедно и без стрес – квалитетно Патничко осигурување.

Осигурете се од најчестите ризици уште пред да излезете од дома, а подоцна ќе си заблагодарите себеси. Овој продукт Ви овозможува сигурност и заштита при патувањата надвор од државата. Затоа полисата за патничко здравствено осигурување е неизоставен дел од сетот документи потребни за мирно патување. 

Патничкото здравствено осигурување нуди максимална заштита од негативни последици при евентуални несреќи или итни медицински третмани во странство.