Помош на Пат

Помош на Пат

Кога тргнуваме на пат, не можеме со сигурност да ги предвидиме настаните кои следат, но можеме да се осигураме дека во случај на несреќа има кој да се погрижи за нас, нашите сопатници и нашето возило. Полисата за помош на пат e покритие за следниве осигурени ризици при патување во Македонија и Европа:

Помошта на пат се обезбедува во случај кога осигуреното моторното возило не може повеќе да се движи заради:

Во случај на незгода – механички или електричен дефект на возилото, сообраќајна незгода или некоја друга незгода поради која осигуреното возило не може да се движи (губење на клучеви, недостаток или лош квалитет на гориво, издишени гуми), доволно е да се јавите на Контакт центар и ќе ви биде пружена соодветна помош во најкраток можен рок.

_
Имате прашање?
Со задоволство ќе Ви одговориме!

+ 389 (0) 70 363 905

Најновата промоција